středa 1. října 2014

Say a wish

Přesně za tři měsíce skončí. Rok 2014. Už teď můžu říct, že byl divný. Nebyl divoký jako rok 2013. Nebylo ani tolik slunečných dní, které by nám dobily "baterky". Ani mi nepřijde, že by tak rychle utekl. Naopak. Byl zvláštní a plný nečekaných výzev, kdy některé mohly raději zůstat nepřijaty. A z rozhovorů s kamarády a rodinou vím, že nebyl takový jen pro mě. Netuším, čím to. Nechci všechno svádět na počasí nebo světovou blbou náladu. Je ale pravdou, že i mimo můj mikrovesmír se letos děly a dějí věci, které rozvěcují červený vykřičník. Ať už jde o doteď nenalezený Boeing 777 - dnes, v době maximálně vyspělé techniky, obloze poseté satelity a snímači (klid v duši obětem a pokoj v myslích jejích nejbližších) nebo o znovuvypuknutí tiše se plazící epidemie eboly (obrovský respekt všem, kteří s ní bojují). 
A proto bych si chtěl ten zbytek roku stihnout trochu přibarvit. Dát mu dva tři odstíny normálnosti a navrch ho korunovat ještě něčím velkým. A tak vznikl tento seznam (přání), který mi k tomu snad pomůže:

- mít více společných snídaní

- vařit více rychlých, zdravých a chutných jídel, které si zabalíme druhý den do práce
začít tvořit fotostěnu
- upéct společně ty nejchutnější medovníčky
dostat od něj pozvání na rande do divadla
- přečíst ještě aspoň dvě knihy (hrozně jsem na čtení knih od jara zanevřel..jo, stydím se, ale jednoduše to nevycházelo)
- stihnout výstavu Andyho Warhola v Praze
- poslat blízkým osobní vánoční přání, klasickou poštou (jo, tohle já fakt dělám, rok co rok)
- vybrat pěkný jehličnatý stromek v květináči, o který se pak budeme moct starat přes rok na balkóně a bude nám dělat radost několik dalších Vánoc
- zažít s ním vánoční ZASNĚŽENOU Paříž (snad nám to počasí dopřeje; btw., štědrovečerní večeři budeme mít asi v letadle, do Prahy odlétáme 24.12. v 17:10 =))

A pak, v lednu 2015, se za rokem 2014 ohlédnu a pokusím se ho v rychlosti celý znova procítit. Ukázat si na to hezké a znovu se z toho radovat. A pak taky na to zlé a z toho se poučit.

Vím, že je na to pro mnohé brzo, ale když se ohlédnete za uplynulými 9 měsíci, jak je vidíte?


Biker Jacket - Terranova
Shirt - Primark
Jeans - Divided
Sneakers - Nike Air Force 1
Sunglasses - Aldo
Bag - Zara
Photographed by - Made by Boy

14 komentářů:

  1. vidím to podobne ako ty...
    a držím palce so zasneženým Parížom, varením rýchlych a zdravých jedál a v neposlednom rade s rande v divadle :) no a tá štedrovečerná večera znie fakt zaujímavo :)

    a k outfitu: potešil, zas raz a znova :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkujeme a uvidíme, jak to celé dopadne ;)
      (PS: zajímalo by mě, jestli si tady ten post už aspoň přečetl =D )

      Vymazat
  2. Vidím to stejně, pro mě rok plný zvratů a nečekaných událostí. Jednou jsem nahoře a potom zase hoooodně dole. Krásný den Tobě :-)

    OdpovědětVymazat
  3. I really love the way you used your basics in this post <333

    OdpovědětVymazat
  4. Classy shirt & sunglasses!

    Have a lovely evening :)

    OdpovědětVymazat
  5. Love your blog!! You have a really cool style!
    Started following you via GFC, would you like to follow me?

    xx
    http://www.magicalsergiofashion.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
  6. moje uplynulé mesiace boli viac než úspešné...síce na začiatku plné stresov, nových začiatkov, nesocializácie..ale so začiatkom leta, keď už všetko bolo tip top, to nabralo grády a leto bolo fakt super:)

    posledná fotka- pán manažér;)

    OdpovědětVymazat