úterý 24. května 2016

Café Ateliér NESCAFÉ Dolce Gusto


Vzpomínáte si na konec dubna, kdy jsem tady psal o tajné návštěvě ateliéru s tím, že se něco velkého a barevného chystá? Tak dnes vám už mohu prozradit, o co šlo a hlavně, co skvělého to znamená pro vás!

NESCAFÉ® Dolce Gusto® si vždy dávalo záležet na tom, aby jeho kapslové systémy byly designové a vypadaly zkrátka dokonale. Jen si vzpomeňte na vtipné reklamy a dnes již ikonický kávovar Melody, který svým tvarem připomíná boubelatého ptáčka. Nejnovějším přírůstkem v jejich rodině je model Drop (na fotkách), jehož vzhled má evokovat kapku kávy.


Teď ale ke Café Ateliéru. NESCAFÉ® Dolce Gusto® vás v něm vyzývá k tomu, abyste se stali sami sobě designérem a fotografem a vychutnali si chvilky s kávou zcela jinak. Že pro mě osobně příprava kávy a její pití je malým rituálem, už asi víte, ten čas je pro mne vyjímečný, tak proč z takové chvíle neudělat jedinečný moment všedního dne a navíc vyhrát třeba poukázku v hodnotě 100.000 Kč do designového studia, jeden z mnoha kapslových systému Drop, zásobu kávy na celý rok a další pěkné ceny!


Na webu www.dolce-gusto.cz/cafeatelier najdete všechny potřebné informace o tom, jak se do soutěže zapojit. A protože dobrých rad a tipů není nikdy dost, NESCAFÉ® si v Café Ateliéru pro vás připravilo několik hodně povedených instruktážních videí týkajících se fotografování a designu. Věděli jste například, že portrétní fotografie nemusí vždy zachycovat obličej? A dokázali byste na fotografii zachytit chuť? Nebo co byste řekli jednoduchému návodu, jak si udělat z obyčejné sklenice skutečně osobní záležitost? Všechno je barevné, srozumitelné a hlavně hezky lidské, přesvědčte se sami =). (designérka Kristýna a fotograf Honza do toho dali opravdu vše a od srdce, byl jsem u toho!)


Tak co říkáte na Café Ateliér? A jak se vám líbí nový kávovar Drop? A zapojíte se do soutěže? (vlastnictví NESCAFÉ® Dolce Gusto® samozřejmě není podmínkou a ani nemusí být na fotografiích)


5 komentářů:

  1. Mám Dolce Gusto Piccolo a využívam ho naozaj často! Tento nový tvar je veľmi zaujímavý, na súťaž aj celú stránku určite pozriem :))

    OdpovědětVymazat
  2. Hi Michael! Not sure about Europe, but in US the cups are a huge source of pollution. Do you have a recycling system for them? Enjoy your week :-)

    OdpovědětVymazat
  3. Wow, vyzerá úžasne.Ten dizajn sa mi veľmi páči.

    http://lamodaeanarchia.blogspot.it/

    OdpovědětVymazat
  4. I really like the design of this coffee maker. And love Dolce Gusto...
    Cheers,

    Kevin

    OdpovědětVymazat
  5. WOw the machine looks so futuristic!

    http://beautyfollower.blogspot.gr

    OdpovědětVymazat