neděle 22. května 2016

Vyhraj voucher na dva burgery v Hellmann's Burger Truck!


Znáte Hellmann's Burger Truck? Ještě ne? No tak vězte, že je to auto, ve kterém vám připraví skvělé hamburgery! Začala sezóna a tak se Burger Truck opět vydal na cesty naší republikou, kterou projíždí křížem krážem a veze s sebou spoustu dobrot. Dát si můžete klasický Beef Burger, Cheese&Bacon Burger, Portobello Burger a další skvělé pochoutky.

Koukej, jak Hellmann's Burger Truck vypadá:


Nejdůležitější je vědět, kde který den Hellmann's Buger Truck najdete. Tak třeba 3.6. bude před Globusem v pražských Čakovicích, 4.6. před Globusem v Brně, 5.6. před Globusem v Ostravě. Od 10. do 12. června pak na festivalu Votvírák v Milovicích, 18. a 19.6. na Prima Fresh Festivalu v Pardubicích nebo 14. až 17. července na Colours of Ostrava. Sledujte proto Burger Truck na https://www.facebook.com/receptyhellmanns, kde vždy najdete všechny informace o tom, kde se nachází a kam se nejbližší dny chystá.

Proč to všechno píšu? Protože my měli možnost vyzkoušet skvělý Cheese&Bacon burger už minulý rok v Praze a udělal na nás velký chuťový dojem a těšíme se, až si letos dáme zas! 


5 z vás může tady u mne vyhrát voucher na dva skvělé burgery dle vlastního výběru! 


Jak na to?
1) do komentáře napiš, jaký burger máš nejraději (při jeho popisu se můžeš podělit třeba i o recept, to ale není podmínkou)
2) nezapomeň připsat svůj email, abych tě v případě výhry mohl kontaktovat

Soutěž začíná zveřejněním tohoto článku a trvá do neděle, 29. května 2016 22:00 CET. Výherci budou vyhlášeni následující den na facebooku blogu a zároveň kontaktováni na emailu ohledně předání výhry (osobně v Praze nebo poštou).



14 komentářů:

  1. Tak tohle MUSIM vyhrát, protože burgery jsem začala jíst až letos, ale prasácky si v tom hovim :D a ráda bych vyzkoušela nějakej home-made zdravej, ale na to se vrhnu asi až v grilovací sezoně (a po zkouškovým). Jinak je to pravděpodobně jediný jídlo, co Kuba považuje za jídlo, oproti mému klasickému tofu s kuskusem... :D
    1) jinak mám ráda klasický cheeseburger, aby tam ideálně sýr a hodně cibule, BBQ omáčka taky dobrá, zásadně se vyhýbám chilli papričkám, jalapeňos a všemu podobnému.
    2) deni.linhartova@seznam.cz :)

    Burgerům zdar!

    OdpovědětVymazat
  2. Z těch rychlých mohu "Grand Beef Classic" z Mekáče, ale pokud bych šel po kvalitě, pak rozhodně Tom's Burger a jejich Hawaii burger. K zahození není ale ani Jack Daniel's Burger v TGI Friday's. :)

    Mail: vaclavkotyk@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  3. Já mám nejradši úplně klasický cheeseburger. Sice už jsem vyzkoušela spoustu různých variací burgerů, ale vždycky se nakonec vrátím ke klasice :) annp1418@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  4. Ja nemam svuj nejoblibenejsi burger. Vzdycky rad ochutnam neco noveho a hodne me zaujal ten Portobello Burger, kde sice neni zadne maso, ale myslim si, ze to bude smesice nejlepsich chuti.

    jan.hlavac88@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  5. Nejraději mám burger „Vidličky a nože“ ze stejnojmenné restaurace, který je s hovězím masem, anglickou slaninou a sýrem chedar nebo další jejich skvělý burger „Na ostro“, jenž je také s hovězím masem, majonézou se zeleným pepřem a sýrem chedar. K oběma burgerům podávají mňamkové hranolky a coleslaw salát.

    z.trencinska@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  6. Můj oblíbený je Jack Daniel´s® Burger přelitý omáčkou Jack Daniel’s® s rozpuštěným sýrem Monterey Jack a křupavou slaninou. A k tomu si dávám navíc porci smažených cibulových kroužků v těstíčku.

    trenca95@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  7. Take zkusim stesti:-).
    Je to asi 14 dni, co mi navsteva u sousedu - uz to je pozoruhodne - pres plot dala burger. Namlete hovezi maso se soli a peprem a do toho primichane vino se trtinovym cukrem, ktere se zredukovalo a pote vmichalo. Snad jsem nikdy nejedla lepsi. M.
    info\nordicpassion.cz

    OdpovědětVymazat
  8. Sice si burgry moc často nedávám, ale když je dobrý, tak se olizuji až za ušima. Mezi mé oblíbené patří pořádný hovězí.
    martin-lang@sezmam.cz

    OdpovědětVymazat
  9. Ještě jsem ke svému výše uvedenému příspěvku složila báseň. Tak ji přidávám :-)

    Co zas dneska vařit mám?
    Kde si tipy vyhledám?
    Nenatáhnu moldánky
    a juknu na web na stránky.
    Vždycky dobré tipy najdu tam
    a věřte, že to není klam.
    Restauraci za humny máme sice trochu malou,
    zde ale starosti o naše žaludky jdou stranou.

    Hovězí burger, to je u nás jednička,
    rádi ho mají děti, táta, dědeček i babička.
    A k tomu salát Coleslaw dají si i děti naše zlaté,
    i křupavé hranolky jsou pro ně skoro svaté.
    Vše je čerstvé, vše je chutné!
    Žádné obavy tu nejsou nutné.
    A hlavně za jídlo pro děti a pro tátu,
    já za tyhle burgery nedám celou výplatu.

    z.trencinska@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  10. Nemám žádný knkrétní oblíbený, ale rozhodně mám ráda takové ty klasické z restaurací s kupou hranolek vedle.

    hoskova3@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  11. Burgery prostě zbožňuju! :) Až tak moc, že jsem se rozhodla o nich napsat diplomovou práci - analýza stravovacích zařízení se zaměřením na americkou gastronomii a musím konstatovat, že to bylo úžasné chodit po vyhlášených pražských burgrárnách a hodnotit jejich jídlo, pití, servis, interiér a další skutečnosti :) Už se těším na další Burgerfest!
    A tady náš oblíbený recept od Zdeňka Pohlreicha:
    750 g mletého hovězího masa, 20 g zeleného pepře, 20 g čerstvého tymiánu, 6 ml worcestrové omáčky, 15 g francouzské hořčice, mořská sůl, čerstvě namletý pepř
    6 housek na hamburger, rukola, cibule, rajčata, domácí kečup/majonéza/omáčka + sýr chedar a slaninka podle chuti :)
    verdona@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  12. 1) Hele burger je taková jednoduchá a přitom moc chutná věc, že to zvládám doma připravit i já. Co k tomu potřebujeme, základ je maso (hovězí), nejlépe smíchat libově s nějakým tučnějším v poměru 3:1 pro to libové a namlít, opepříme a osolíme, já ještě do směsi dávám trochu tymiánu. Bulky si dělám vlastní, ale není problém asi dneska sehnat v pekařství či obchodech. Viděl jsem, že se dá použít i toustový chleba či kaiserka, ale já prostě jedu klasiku. Máme maso, máme pečivo, co dál? No ted je to hodně podle chuti, někdo si dá slaninu, cibuli, okurku, salát, sýr, papričku... Dá se tam snad dá všechno kromě gumových medvídků a to si nejsem tak docela jist. Ale doporučuji to zas nepřehánět, stačí tak dvě až tři ingredience. A teď trochu té reklamy, jo přesně tak do burgeru patří i skvělá omáčka a Hellmanns je jasná volba. Mě hodně chutná Hellmann’s “smokey” American barbecue sauce. Prostě bomba. Kvalitní suroviny trocha šikovnosti a můžete si doma dělat burgery, které svět neviděl. Možností je spousta a nezbývá než popřát dobrou chuť.
    2) ja.pe@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  13. Café Palanda - Chicken Cheese Burger se salátem coleslaw - houska vynikající, měkká a zároveň křupavá, posypaná bílým a černým (neloupaným) sezamem. Šťavnaté kuřecí stehenní maso s římským salátem bylo zalito výborně dochuceným dresinkem .... hned bych si dala znovu

    OdpovědětVymazat
  14. Café Palanda - Royal Bacon Cheese Burger, s má¨ým oblíbeným salátem Coleslaw, houska vynikající, maso šťavnaté, hranolky křupavé ... zkrátka pastva pro oči, i pro chuťové buňky ....

    OdpovědětVymazat