neděle 24. ledna 2016

#CreativeTrail winner is..


Je to tady. Měsíc utekl jako voda. Prožili jsme v něm další Vánoce, přivítali rok 2016 a mnozí z vás utčitě začali pilně pracovat na svých předsevzetích =). Měsíc se může zdát v lidském životě jako poměrně krátká doba, ale je to zhruba 30 dní a 30 nocí, během kterých se toho dá zvládnout neuvěřitelně hodně. Za měsíc můžete několikrát procestovat zeměkouli. Za měsíc si můžete vypěstovat moustache a vrhnout se tak do projektu Movember. Anebo za měsíc jste mohli přijít na to, co vás v životě inspiruje a zapojili jste se tak do soutěže #CreativeTrail o #NikonOdMajkiho. Dnes konečně přišel čas na vyhlášení jejího vítěze. 

Zpočátku jsem se, zcela upřímně, děsil toho malého počtu zapojených soutěžících, dávali jste si totiž na čas a trochu mě tak napínali =). Nakonec se sešlo přes 250 soutěžních fotografií a videí. Postupně si je procházet, číst si k mnohým z nich kratší nebo delší texty plné příběhů, nápadů, zpovědí a inspirace bylo místy veselé, jindy smutné, často mě ale samotného vedly k zamyšlení. Nejčastěji hledáte inspiraci v přírodě, rodině nebo cestování. Všem vám patří obrovské děkuji. Výherci jste v jistém smyslu všichni, protože je úžasné, že jste otevřeni tomu světu tam venku a dovolujete mu vás ovlivňovat a inspirovat. 


Šťastným novým majitelem digitální zrcadlovky Nikon D5500 a setového objektivu Nikkor 18-105mm se stává vikingontherun s fotografií, která může třeba vyjadřovat naději, splněný sen, cíl, nová dobrodružství..stačí jen popustit uzdu fantazii. Doplněna je textem, který musí v každém alespoň trochu zarezonovat a donutit ho na chvíli zapřemýšlet. 

Gratuluji a věřím, že ti bude Nikon na cestách skvělým společníkem a že výstupy z něj budou pak inspirací třeba pro někoho dalšího =)

Ještě jednou děkuji všem, kteří se do soutěže zapojili, všem kteří čtou tento blog a velké děkuji putuje také firmě Nikon, která je mému blogu už několik měsíců skvělým partnerem a věnovala Nikon D5500 do této soutěže. 

6 komentářů:

  1. Páni, zírám na tak hodnotnou cenu a gratuluju výherci, určitě s tím naloží, jak se patří.

    OdpovědětVymazat
  2. Krásná fotka, gratulace vítězi. :)

    http://somethingbykatep.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  3. Parádní, vybrali jste skvěle a foťák určitě putuje do správných rukou!

    OdpovědětVymazat
  4. Zrovna se poohlížím po novém foťáku, díky za tip! (:

    xoxo Suzy ( ˘ ³˘)♥
    THE KAWAII PLANET

    OdpovědětVymazat
  5. To je tedy pořádná soutěž! Gratuluji šťastlivci. :)

    OdpovědětVymazat
  6. Och môj bože. Kiež by som vedela o tejto súťaži. Milujem Nikon hlavne ten svoj ale nový by sa zišiel. Blahoželám výhercovi

    Prosím sleduj ma, oplatím:
    Discoveringglam

    OdpovědětVymazat