neděle 13. prosince 2015

Zapoj se do #CreativeTrail a vyhraj Nikon D5500


Člověk je od přírody tvořivý a je úplně jedno, jestli se pro to narodil nebo se najde až v průběhu života. S jistotou ale mohu říct, že neméně důležitou roli hraje inspirace, protože bez ní bychom dnes nejspíš neobdivovali Monu Lisu, nerozbušilo by se nám srdce na konci Romea a Julie anebo se zatajeným dechem nesledovali východ slunce ve výšce 10 kilometrů. 


A nejen s inspirací může pomoci takový fotoaparát. Ti, co čtou můj blog pravidelně, vědí, že se často vracím ve vzpomínkách do dětství. A fotografie je pro mě velkým zdrojem inspirace. Vzpomínky samozřejmě uchovávám v sobě, ale tím, že si prohlížím staré fotky, napadají mě témata a příběhy, které si třeba už tak čistě nevybavuji anebo jsem je v paměti odsunul někam hodně hluboko. 

Pevně věřím v to, že fotografie (a hlavně ty na papíře) z našich životů díky technickému pokroku nikdy nezmizí. Videa jsou taky fajn, ale fotka..ten jeden určitý zlomek sekundy, má jednoduše neopomenutelné kouzlo. A je jen málo kouzelnějších chvil než ta, kdy si v rodině sedneme a prohrabujeme se těmito starými, většinou černobílými zlomky sekund a vzpomínáme tu na veselé, onde na dobrodružné a občas i smutnější chvíle. 



Poslední měsíce tyto momenty díky spolupráci s Nikonem zachytávám na digitální zrcadlovku Nikon D5500. V rámci projektu #CreativeTrail jsem se mohl setkat se světoznámým módním fotografem Branislavem Šimončíkem a udělat s ním rozhovor. Teď se můžete stát součástí tohoto projektu i VY a jednu digitální zrcadlovku Nikon D5500 se setovým objektivem Nikkor 18-105mm vyhrát

Ukažte mi na fotografii nebo videu, kdo nebo co vás v životě nejvíce inspiruje!

Snímek (statický nebo pohyblivý) nahrajte na svůj účet na instagramu a hlavně nezapomeňte připsat tři důležité hashtagy: #CreativeTrail #IAmDifferent #NikonOdMajkiho

Společně s Nikonem se těšíme na vaše příspěvky, které můžete zveřejňovat do 17.1.2016 a o týden později 24.1.2016, symbolicky měsíc po Vánocích, vyberu jednoho z vás, který se stane šťastným majitelem digitální zrcadlovky Nikon D5500 a setového objektivu Nikkor 18-105mm.

11 komentářů:

  1. zeby som sa zapojila :)
    pozri vianocne napady na darceky na blogu
    www.donnaiveh.com

    OdpovědětVymazat
  2. Teda Míšo, to je parádní soutěž! Už mi to v hlavě šrotuje, jak nejlépe na fotce zachytit tu moji múzu! Díky za challenge, určitě se zapojím! :)

    OdpovědětVymazat
  3. Noo tomu sa hovorí súťaž ...a krásne napísané, tiež milujem staré fotky, nanešťasie moc tých svojim nemám, ale o to viac sa snažím robiť ich svojim drobcom aby sa oni potom mali ako vracať do detstva :)

    OdpovědětVymazat
  4. čo ak nie je insta, ale je veľká túžba zapojiť sa? je aj taká možnosť? :)

    OdpovědětVymazat
  5. Zapojila som sa aj ja a to sa do súťaží vôbec nezapájam ! :) super súťaž :)

    OdpovědětVymazat
  6. pekne napísané ale hlavne ma štve že už sa tak často nedávaju vyvolávať fotky do albumov všetko je na usb v pc poukladané odrazu padne softvér niečo sa pokazí a fotky su fuč..u nás je to tak tiež. Lákava súťaž dúfam že sa stihnem pridať:)

    OdpovědětVymazat
  7. Instagramu jsem odolával dlouho, ale... Skvělá soutěž a příležitost. ;)

    OdpovědětVymazat