neděle 14. června 2015

Boxerky, slipy nebo trenýrky?

Moje babička vždy říkává: "I když jdeš se smetím, obleč se tak, aby ses za sebe nemusel stydět. A to mluvím i o spodním prádle! Nikdy nevíš, co se může stát." Narážela tak na to, že z toho zápachu u popelnic můžete třeba omdlít nebo ještě hůř..a sestřičky na příjmu nejsou přece zvědavé na špinavé spoďáry, sic jsou myšlenkama v tu chvíli u vašeho zachraňování. Nicméně, tohoto se držím. A co víc, spodní prádlo sice nevystavujeme záměrně, ale i tak mě osobně jde nejen o pohodlí (to samozřejmě především), ale i o to, aby dobře vypadalo, případně ladilo se zbytkem outfitu. Extrém? Možná ano. Když to ale pomůže cítit se ten den líp, jsem pro. A btw., nikdy nevíte, kde a jak skončíte.

My grandma always says: "Even you are going outside with a trash, get dressed so that you are not ashamed for yourself. And I am talking also about the undies! You never know what can happen." She thought about you can faint from the smell of the trash or maybe something even worse..and nurses on ambulance are not interested in your dirty undies. And I am with it. Of course I prefer the comfort first, but the design and the look is also important for me when talking about undies.  
Jsem vděčný za to, že doby, kdy jsme měli na výběr z jednoho střihu slipů nebo trenýrek a dvou tří barev, jsou dávno pryč. Pomalu nestačí prsty na všech končetinách, abychom vyjmenovali všechny druhy spodního prádla. Osobně trenýrky preferuji maximálně tak na spaní. Často nosím skinny nebo slim džíny a poskládat do nich všechnu tu látku..výsledek je asi jasný. Tangáče a jim podobné extrémy přenechám jiným odvážlivcům. Zůstávám věrný slipům a boxerkám (těm mnohem víc). Oboje dnes najdete ve spoustě střizích, s různými šířkami gumy v pase, velikostí látky na zadku, délkou nohaviček. Najdeme je ve střihu do pasu, bederní, nebo ultranízké. A pak to množství vzorů a barev. Občas při prohlížení novinek mi přijde, že ten výběr pro nás začíná být už mnohem větší než pro něžnou část populace. 

I am happy that days when we had three types of cut and two three colors for choose are away now. We had briefs, boxer shorts, shorts, tanga and even more exotic types of undies. For me, shorts are good for sleeping. The imagination I have to put all that fabric into skinny or slim jeans is scary =D. Tanga and other extremes I will leave for others. I am good with boxer shorts or briefs. 
Osobně preferuji hlavně širší gumu v pase, kratší nohavičky a žádný šev uprostřed na zadku. Čím víc bavlny, tím líp..většinou sahám po těch, co obsahují 95% bavlny a 5% elastanu (případně jeho variace). Co se barev týče, bílá a černá tvoří základ, který stejným dílem doplňují pak barevné a grafické varianty. Když jsem objevil slovenskou značku Aqalogy, která vyrábí spodní prádlo Made in EU, a jejich puntíkáte boxerky, zamiloval jsem se do nich. Je to ultranízký typ, skvělý na léto k bederním džínám nebo kraťasům. Mají perfektně řešený "košík" =D, širokou gumu, co se neohýbá a nemačká a uvítal bych je i ve verzi plavek. Však ta česká koupaliště potřebují trochu veselého a vkusného designu. Nosí se skvěle, nikde nic netlačí, neřeže. Tyrkysově modrá varianta je klasického střihu, s vysokým pasem, která je skvělá pro ty, kteří chtějí zůstat věrni klasice a na experimenty je moc neužije. Kvalitní materiál a zpracování jsou u Aqalogy samozřejmostí. Jejich design a barvy mě vážně baví. 

I prefer mostly wide elastic waist, more cotton, better. White and black color are the basics of my closet with undies but the same amount consists of lot of colors and patterns. When I discovered Slovak brand Aqalogy which produces undies Made in EU, I fell in love with their dotted boxer shorts. It is ultralow type, great for summer when wearing low-rise jeans or shorts. They have perfectly designed the front part, wide elastic that does not bend or crease and do you know what? I will welcome them also as a swimsuit =). Czech swimming pools need little bit of cheerful and elegant design. Those turquise ones are in a classic cut with high waist which is perfect for those who wants to stay with the classic and are not into experiments. Perfect processing and quality material is for Aqalogy obvious.

A jaký typ jste vy? Trenýrkový? Boxerkový? Nebo klasika v podobě slipů?

PS: Aqalogy má i velký výběr pro dámy ;), vlastně, několikanásobně větší, než pro nás..

And what type are you? Shorts? Boxer shorts? Or briefs?

PS: Aqalogy has also large selection for ladies ;)


Bonusové backstage foto..díky Made by Boy za asistenci :-*

38 komentářů:

  1. Great vibrant colours!

    http://beautyfollower.blogspot.gr

    OdpovědětVymazat
  2. Well, I love briefs, unfortunately, I can't wear them with everything! ;-) great topic and fun pictures!

    OdpovědětVymazat
  3. hahah, guys, you are so crazy! love to visit your blog!

    OdpovědětVymazat
  4. haha... super briefs! xxx

    www.stylentonic.com

    OdpovědětVymazat
  5. Hej, babička má recht, to mě nikdy nenapadlo. Já teda spodní prádlo mám vždycky hezký, ale třeba když jdu se smetím, tak je to asi jediná hezká věc na celým člověkovi. Chodím i běžně do obchodu za rohem nenalíčená, nakrémovaná, s vlasama v culíku a vytahaných hadrech. Jako pravda, občas se za sebe stydím, a tak si tímto dávám předsevzetí se aspoň líp oblíkat (páč dělat se s horní linkou je nadlidský úkol) :-D

    Děkuju :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak šaty dělaj člověka, ne horní linka ;).
      A spodní prádlo je základ! Takže no worries =D

      Vymazat
  6. Tak hezky a vkusne napsany clanek, ze jsem ho zhltla, ackoliv jsem zena :-) krasne barvy, skvely tip na darek pro manzela.

    OdpovědětVymazat
  7. Hahaha, Michael, my Nana told me the same, I suppose every grandmother does it, lol. Great post and cute pics. Have a fantastic week ahead.
    xox
    Lenya
    FashionDreams&Lifestyle

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Hehe, that's so nice they have those funny but useful tips for us, right? =)

      Vymazat
  8. Ja som bola vzdy trenyrkovy typ pretoze nie kazdy ma telo na to, aby pull off-ol slipy (niektori muzi v nich vyzeraju, ako keby si obliekli damske nohavicky) alebo boxerky ale kazdy chlap to dokaze s trenyrkami :) plus ten kosicek v slipoch alebo boxerkach vzdy napovie, co asi mozme ocakavat, ked ich dame dole :) U trenyrok je to ako kinder vajce. Nevies presne, ci tam bude figurka alebo skladacka, ale dufas, ze figurka. V kazdom pripade vies, ze tam nieco bude a to je na tom to super :) Ale je velka pravda, ze slipy vyzeraju lepsie v skinny jeansoch :)

    OdpovědětVymazat
  9. ja mam velmi v oblube panske trenyrky ..na nosenie myslim :-D
    www.donnaiveh.com

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. No jo, nejen košile si přivlastňujete, ale i trenýrky =D

      Vymazat
  10. Tie puntíkavé im vyšli! Strihovo aj farebne. Takými by som nepohŕdol ani ja (až budem sám doma, vyskúšam :D )...

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Můžeš zkoušet, i když budu doma, se alespoň potěším =D :-*

      Vymazat
  11. I love those, they are so fun and soo cool.


    New post on UniqueYeah !
    uniqueyeah.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
  12. Ako vidím, máš rád crazy spodné prádlo (vrátane ponožiek). :D
    Ja osobne preferujem jednoduché, najradšej biele/čierne.

    Ľuboš
    BlackBloodedBoy

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jop, mám, stejně jako ponožky =D, ale jednoduché bílé/černé mám samozřejmě taky ;)

      Vymazat
  13. I like boxers! I think they are more comfortable, but it's just my opinion haha!
    I love the place, by the way!

    Tons of hugs, Mike!

    Walk a million miles

    Instagram

    Facebook

    OdpovědětVymazat
  14. Za mňa jednoznačne boxerky. Mužovi som všetky slipy vyhádzala a poctivo mu dopĺňam už len boxerky :D

    OdpovědětVymazat
  15. Super briefs !!!!! love love !



    xx
    http://www.thetrendysurfer.com/

    OdpovědětVymazat
  16. I prefer briefs :) btw, nice work on your legs!!!

    OdpovědětVymazat
  17. Výborný článek! (:
    Já osobně nosím jedině trenýrky. :P

    Happy Weekend! ♥

    THE KAWAII PLANET

    OdpovědětVymazat
  18. tieto zákulisné fotečky mám veľmi rada:)
    Ja mám najradšej boxerky na chlapoch. Voľnejšie trenírky by som tiež prežila, ale slipy v žiadnom prípade:D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Asi ti někdy udělám přehlídku =P, CK slipy nejsou zas až tak bad..ale souhlas, boxerky jsou boxerky =)

      Vymazat
  19. Cool post :)

    *XoXo
    - www.helenaprimeira.blogspot.pt
    - https://www.youtube.com/watch?v=u8FHHl3dT3g
    - https://www.facebook.com/PrimeiraPanos?ref=hl

    OdpovědětVymazat
  20. No veru mať peknú spodnú bielizeň je dôležité. Občas ma pochytí mánia spodného prádla, kedy nakupujem hlavne čipkované prádlo.
    Bianka

    OdpovědětVymazat
  21. Já teda určitě preferuji boxerky. Slipy jsem dřív nosil, ale boxerky jsou prostě mnohem lepší. Co se značek týče, tak z těch, co jsem vyzkoušel mi zatím asi nejvíc vyhovují Calvin Klein boxerky Ty jsou na tom, co se pohodlí týče nejlíp, nedám na ně dopustit.

    OdpovědětVymazat