sobota 17. května 2014

Problems are not problems


Prý venku prší, nevnímám to. Přemýšlím. Ubyla totiž jedna velká starost. Teda ne mě, ale nám. Už víme, kde budeme bydlet. Doufám, že dalších pár let. Stěhování bylo za poslední dva roky víc než dost. Ale přibyla starost jiná..vlastně nepřibyla! Míšo, převrať myšlenku aneb snažím se řídit heslem “nejprv hledej to pozitivní”. Tak to zkouším. Parkety, dřevěná podlaha, dvojitá dřevěná okna, vysoké stropy a kousek do centra. A konečně spolu. Plní se mi další ze snů.
A když už tak přemýšlím, ta starost by měla být vlastně radost ve smyslu čím ten obrovský prostor zaplníme. Nápadů je spousta, hlavně DIY projekty a “renovace” starých kusů nábytku..ale ten musíme nejprv sehnat. Denně brouzdám na internetu na stránkách Daruji za odvoz, Nevyhazuj to atd., ale tam jsou divný věci, takové to špatné retro, co vlastně není vůbec retro, já tomu říkám postsocialistický omyl. Tak kdyby někdo věděl o dřevěných židlích, dřevěném jídelním stole, skříni..pište, spamujte! Plánujeme je přetřít, upravit, opravit, takže žádnou starost o jejich stav, dostanou nový domov a kvalitní péči. A deště venku si nevšímejte, nenechte si kazit víkend, za chvíli dávají Sherlocka s Downeym a Lawem nebo Streepovou v Mamma Mia!

postsocialistický omyl

4 komentáře:

  1. priestor sa dá zaplniť čímkoľvek... knihami a príbhemi, vôňou dobrého jedla, smiechom, myšlienkami, láskou, pocitom bezpečia... a potom sú tam k tomu ešte tie biele (natreté) stoličky! <3

    OdpovědětVymazat
  2. I love the skateboard idea for magazines!

    http://lyuboslavivanov.blogspot.co.uk/

    OdpovědětVymazat
  3. ten gauč na poslednej fotke... né! :D.

    Kejmy ♥.

    OdpovědětVymazat