sobota 1. listopadu 2014

Facebook


Někteří lidé si myslí, že je Facebook na ústupu. Já ne =). A proto jsem se rozhodl blogu založit vlastní facebook stránky. Chci se s vámi dělit i o více než jen myšlenky, vlastní outfity nebo interiérové nápady. A hlavně častěji. Na soukromém profilu pravidelně sdílím fotky interiérů a detailů, co mne zaujaly. Tipy na kavárny, filmy, divadla. Streetstyle módu, která se mi líbí. Místa a města, která znám nebo chci znát. A myslím, že by bylo fajn to poslat do světa co nejvíce lidem =).
Takže..facebook page blogu On the Leaf se jmenuje úplně stejně ;) - On the Leafhttps://www.facebook.com/ontheleaf ), budu rád, když se o ní podělíte i se svými kamarády.
Pro ty, kdo zatím neobjevili, mám i instagram @majki ( http://instagram.com/majki ), který teď žije hlavně "projektem" #100happydays
Všem báječný víkend a už brzo u trochu děsivého postu o nočních můrách..

Some people thinks that Facebook is on the decline. Not me =). And so I decided to create facebook page for this blog. I want to share with you more than my thoughts, own outfits or interior ideas. And mainly more often! On my private facebook profile I regularly share interior photos and details I like. Tips for cafes, movies, music, theatres. Streetstyle fashion I like. Places and cities I know or I want to know. And I think it would be great idea to send it all to the world and to the most of the people =).
So.. facebook page of blog On the Leaf has the same name (yes! ;)) - On the Leaf  ( https://www.facebook.com/ontheleaf ), I will be very happy if you share it with your friends.
For those who still didn't discover my instagram, here it is
@majki ( http://instagram.com/majki ), which now lives mainly with the "project" #100happydays . 
Wish you all amazing weekend and soon be back for little bit scary post named Nightmares..

4 komentáře:

  1. Tak to je báječný! Já už se dívala na osobní fcb:)) P.S. prima blog! L.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. =O wow..tak na osobní? Červenám se..rudnu :3
      PS: Děkuju ^_^

      Vymazat